Traditioneel klapstoelenconcert dit jaar onderdeel van kasteelfeesten eind juni.

De 155 jarige koninklijke “Sophia’s Vereeniging” zal dit jaar niet op maandag maar zaterdag 29 juni haar klapstoelenconcert presenteren in het kader van 750 jaar Loon op Zand.

image-2019-06-19We vinden het een eer als een van de oudste muzikale verenigingen uit onze gemeente hieraan medewerking te verlenen.

Een vereniging die nauwe banden heeft met de familie Verheijen al 155 jaren lang.

40-45 de tijd van de Tweede Wereldoorlog o.a. Vera Lynn die met haar songs vele militairen in die tijd wist te motiveren en bemoedigen.

Een kort overzicht wat u deze avond kunt verwachten:

-       Selectie van ABBA melodieën .

-       Vera Lynn Forever – zang Tanja

-       The girl from 14G – zang Tanja

-       Mars (planeet) muziek van Ronald Holst

-       Hymn of the Hyghlands (kader 75–jarige bevrijding)

-       La Leyenda del Beso

Natuurlijk zijn bij dit concert ook SOL Sophia’s Opleidings orkest Loon op Zand en SPE Sophia’s Percussion Ensemble aanwezig om ook hun muzikale feestelijke tonen aan u te presenteren.

Tevens een cabareteske onderbreking met Jack IJpelaar en Ad van den Nieuwenhuizen.

Kortom een feestelijk nieuw programma bij deze kasteelfeesten in de sfeerrijke en lommerrijke omgeving van het Witte Kasteel.

Het klapstoelenconcert begint om 19.30 uur.

Koninklijke “Sophia’s Vereeniging”